Sumar

Allen Coliban. De ce Allen? Din final de ani ‘70, cand parinti cu vise hippie nazuiau sa fie “altfel” cu orice pret si sa imprime asta si copiilor. Dar… de ce Allen? Din cauza tatalui care si-a iubit meseria (fizician, profesor la Universitatea din Brasov) atat de mult incat si-a numit unicul fiu dupa niste centuri de radiatii (pe larg, despre centuri si despre descoperitorul lor).

Am debutat intr-o duminica, 3 iunie 1979, in Brasov (cu radacini scheiene, pentru cunoscatori). Agitat din firava pruncie, am urmat calea academica (Sc. Gen. 5, CN “Andrei Saguna”), dar si o multime de alte cai, in paralel (gradinita muzicala; practicant de chitara, schi, tenis, patinaj, karate – kyokushin, baschet, fotografie, adventure racing, go, orientare sportiva; autodidact si scormonici in poezie, … si multe altele de care se va umple acest site)

Allen.ro – de ce? Din nevoia unui dulap cu sertare in care sa ordonez ganduri, povesti, amintiri, realizari. Lovit de un gand, mi-am dat seama ca daca as intalni o persoana si ar trebui sa ma descriu in 5 minute, la nivel de lucruri care ma caracterizeaza si ma compun, mi-ar fi un sprint imposibil de realizat. Ca un “geaman” respectabil ce sunt, de multe m-am apucat, multe am incercat, multe mi-au placut. Despre asta va voi povesti.

Copyright © 2017 Allen.ro All rights reserved. Theme by Laptop Geek.